Din browser understøtter ikke JavaScript. Klik her for at komme til Rejseplanen

FAQ

Rejseplanen på mobiltelefonen

Hvad kan du søge på?

Rejseplanen på mobiltelefonen kan stort set det samme som Rejseplanen, som du kender på internettet. Du kan søge på din egen eller andres adresse, samt på stationer, stoppesteder, busholdepladser og bynavne.

Hvilke oplysninger får du?

Rejseplanen giver dig oplysninger om planlagte rejsetider og langt de fleste tilfælde også om planlagte ændringer, fx sporarbejde, flytning af stoppesteder m.v. Rejseplanen kan vise realtid (forsinkelser) for DSB Fjern- og Regionaltog, DSB Øresund, DSB S-tog, Movias busser i hovedstadsområdet, Metroen, NTs busser, Skagensbanen, udvalgte X-busser i Jylland, FynBus' busser og Regionstogs lokalbaner. Der vises også i et vist omfang data om akut aflyste tog/busser. Der arbejdes løbende på at modtage realtidsdata, samt mere fyldestgørende data om aflysninger fra alle selskaber der leverer data til Rejseplanen.

Hvad koster det?

Det koster ikke noget at bruge servicen udover den betaling, som dit teleselskab opkræver for dataforbrug. Prisen her er meget forskellig afhængig af teleselskab og abonnementstype. Nogle har en flat-rate data-pakke inkluderet i deres abonnement, andre betaler pr. MB. Kontakt dit teleselskab for nærmere information.

Søg efter en rejse

Du kan søge på din egen eller andres adresse eller indtaste stationer, stoppesteder, busholdepladser og bynavne.

Du skal også indtaste, hvornår du vil rejse, samt om det er afgangs- eller ankomsttiden, du indtaster.

Se forskellige rejseforslag

Ud fra det, du har søgt på, anbefaler Rejseplanen dig forskellige rejser i oversigtsform. Her kan du se hvor du skal af sted, hvornår du ankommer, antal skift, og den tid rejsen tager. Herefter skal du så vælge en af foreslåede rejser for at se detaljerne for netop denne rejse.

Hvis du ønsker at se tidligere eller senere rejser kan du vælge et af disse link under de forslåede rejser. Du vil nu kunne se flere rejseforslag (tidligere eller senere) udover de oprindelige.

Se detaljeret rejsebeskrivelse

I den detaljerede rejsebeskrivelse kan du se en nærmere forklaring af, hvilke transportmidler du skal med og fra hvilke stationer eller stoppesteder. Der er også en angivelse af, hvor langt du evt. skal gå hen til stoppestedet.

Vi arbejder på at kunne vise et kort over din rejse, samt på at kunne vise priser for rejsen.

Se din rejse på kort

Vi arbejder i øjeblikket på at kunne vise din rejse på kort.

Kontakt

Kontakt

Du kan skrive til Rejseplanen, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Vi bestræber os på at besvare henvendelserne hurtigst muligt.

Email: mail@rejseplanen.dk

Rejseplanen A/S
Vesterbrogade 149
1620 København V

Alle oplysninger i Rejseplanen er et resultat af en omhyggelig indsamling. Rejseplanen A/S kan ikke drages til ansvar for eventuelle fejl, herunder prisudregninger, og mangler i Rejseplanen.

Software

HaCon Ingenieurgesellschaft mbH
Lister Str. 15
D-30163 Hannover

http://www.hacon.de

Email: info@hacon.de